Copyright

Eastinfo Kft.
weboldal felhasználásra vonatkozó jogi nyilatkozata

 

 

Copyright:

Az Eastinfo Kft. kapcsolatépítő és információs célból hozta létre és üzemelteti weboldalát. A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, beleértve a letölthető dokumentumokat, statikus weboldalakat, dinamikus tartalmat és képeket egyaránt. Ahol a jogok nem az Eastinfo tulajdonában vannak, ott ezeket külön feltüntettük. A weboldalak tartalmának saját kereskedelmi tevékenységhez való felhasználása, a weboldalakon szereplő megoldásoknak, ötleteknek, képeknek és szövegeknek egészében és/vagy részleteiben saját vagy üzleti célra való felhasználása az Eastinfo Kft. előzetes írásos engedélye nélkül tilos, ez a tevékenység büntetőjogi és kártérítési felelősséget vonhat maga után. Az Eastinfo Kft. által megjelentetett hírek közlése kizárólag az Eastinfo Kft. forrásként való megjelölésével engedélyezett.

Az Eastinfo Kft. előzetes – azonban se nem kizárólagos, se nem átruházható – felhasználási engedélyt ad a weboldal természetes személy látogatójának ahhoz, hogy a weboldalakat és letölthető dokumentumokat eredeti formában, saját kizárólagos használat céljából számítógépére letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa, de arra nem, hogy azt harmadik fél számára bármilyen formában hozzáférhetővé tegye, vagy azokat a saját kereskedelmi tevékenységéhez felhasználja. Ez a felhasználási engedély kizárólag a weboldalak egy eredeti példányának kezelését, illetve annak archiválását teszi lehetővé.

 

Változtatás joga:

Az Eastinfo Kft. fenntartja magának a jogot a weboldalakon található információ előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására. Az Eastinfo Kft. törekszik rá, hogy a weboldalakon elérhető információ naprakész legyen, de nem garantálja azt, illetve nem nyújt rá biztosítékot. Az Eastinfo Kft. továbbá nem vállal felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan, az Eastinfo Kft-n kívül álló okból történő megváltoztatásáért. Az oldalon szereplő tartalmak ajánlatnak nem minősülnek.

 

Linkek:

Az Eastinfo Kft. nem felelős a weboldalain előforduló linkek tartalmáért, továbbá a más weboldalak tulajdonosainak titoktartási és adatkezelési gyakorlatáért. A weboldalakon elhelyezett, az eastinfo.hu tartományon kívülre mutató linkek tartalmával, azokon megjelenő véleményekkel az Eastinfo Kft. nem feltétlenül ért egyet.

 

Felelősség korlátozása:

A látogatók a weboldalakat kizárólag saját felelősségükre használhatják. Az Eastinfo Kft. a jelen weboldalak vagy az azon feltüntetett információk használata során felmerülő károkért kizár mindennemű kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat.

 

Jogviták:

A fenti felhasználási feltételekre a magyar jog előírásai az irányadóak. Vita esetén a felek elsősorban békés megegyezésre törekszenek, ennek sikertelensége esetén a Pesti Központi Kerületi, illetőleg a Fővárosi Bíróság perértéktől függő kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

2008. március 2.

 

 

 

© Eastinfo, 1996-2008 vissza a főoldalra