China Hi-tech Fair Budapest 2009

Május 19.-én kínai-magyar csúcstechnológiai együttműködési konferenciát rendeznek Budapesten, a Hotel Marriott szállodában.

A Puskás Tivadar Közalapítvány a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával 2009-ben „China High Tech Fair” kiállítást és rendezvénysorozatot szervez. Ennek keretében Budapesten májusban és ősszel konferenciára, üzletember találkozóra és kiállításra, Kínában pedig a nyáron üzleti partnertalálkozóra kerül sor.

A korszerű technológiákat kiemelten bemutató rendezvények a kínai és európai, ezen belül hangsúlyozottan a magyar cégeknek, szakmai szervezeteknek és kutatóhelyeknek kínálnak megjelenési lehetőségeket.

A rendezvénysorozat első elemét május 19-én, Budapesten, a Marriott Hotelben rendezik „China Hi-Tech Fair Budapest 2009 / Kínai-magyar high-tech együttműködési konferencia 2009 ” néven.

A rendezvény fővédnöke: Huszty András, a Magyar-Kínai Gazdasági Kapcsolatok fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízott. A magyar partnerek tájékoztatását és meghívását a Puskás Tivadar Közalapítvány, annak megbízottja, az Innomind Kft., valamint az ITD Hungary Zrt. közösen végzi. A rendezvényen a magyar-kínai együttműködések kilátásairól, valamint a diplomáciai kapcsolatok múltjáról és jövőjéről hangzanak el előadások, majd kínai és magyar cégek számolnak be a másik országban szerzett tapasztalataikról. A konferenciát üzletember-találkozó követi, amelyen a két ország gazdasági szereplői folytathatnak megbeszéléseket együttműködésük lehetőségeiről.

A konferenciára Kínából mintegy 150 fős delegáció érkezik. Az üzletember találkozón eddig több mint ötven kínai cég és szervezet jelezte részvételi szándékát. A cégek az elektronika, telekommunikáció, járműipar, biotechnológia, vegyipar, kockázati tőkebefektetések, tudományos-technológia kutatóközpontok működtetése területén keresnek magyarországi partnereket.

A konferenciával és a regisztrációval kapcsolatban a www.chtf.hu oldalon található bővebb információ, további kérdések esetén pedig az info@innomind.hu e-mail címen vagy az 1-336-1440 telefonszámon kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők.

© Eastinfo, 1996-2008 vissza a főoldalra