Kínai Nemzetközi Kiváló Borok Kiállítása

3. Kínai Nemzetközi Kiváló Borok Kiállítása (Kínai Borexpo) 2010. augusztus 27-29.
Kína, Szecsuán, Chengdu

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Kérem, ezúton fogadja szívélyes meghívásunkat a 3. Kínai Nemzetközi Kiváló Borok Kiállítására, amelyet a szecsuáni Chengduban rendezünk 2010. augusztus 27-29. között.

A kiállítás főszervezője a CCPIT (Kínai Nemzetközi Kereskedelmi Promóciós Tanács) és a Szecsuáni Tartomány Népi Kormánya. A CCPIT Szecsuáni Tanácsa, mint szervező, felkéri Önt is, hogy vegyen részt egy olyan üzleti platform kiépítésében, amelynek célja a világ borainak kulturális cseréje, a külföldi borok bevezetése Kínában, és hazai és külföldi vállalatok közötti kétoldalú kapcsolatok fejlesztése.

A nyugat-kínai Szecsuánt a “Bőség Földje”-ként is ismerik. A nyugati régióban minden gazdasági mutatója a vezető helyen áll. Mindezenfelül, Szecsuán a bortermelés legnagyobb központja, és hat vezető hazai márka is innen származik:, mint például a “Hat arany virág”, a Wuliangye, a Jianlianchun, vagy a Shuijinfang, Ezenkívül Szecsuán, más nyugati régióval együtt az egyik legjelentősebb borfogyasztó is – több mint 60 jelentős bornagykereskedés és több mint 2000 forgalmazó és terjesztő található itt.

        A Kínai Borexpo 2010 fő témája „A bor erőteljesebb fejlődése, jobb kilátások a jövőre”, és 10000 m2  területen rendezik meg. A középpontban három fő témakör lesz: a Közép-és felső kategóriájú borok, Borászati technológiák és berendezések, valamint Borkultúra.  Emellett számos üzleti-szakmai rendezvényünk is lesz, többek közt a 3. Kínai Borászati Fejlesztési Csúcstalálkozó, Borkóstoló, és Üzleti kapcsolatépítés.

Szeretnénk meghívni a Jiannanchun, Luzhoulaojiao, Shuijinfang, Maotai, Changyu, Great Wall (Nagy Fal) és más jól ismert kínai borászati cégek képviselőit, hogy vegyenek részt a kiállításon. Előreláthatólag kb. 10000 borforgalmazó, kereskedő, ügynök lesz a résztvevők között.  A Kínai Borexpo 2010 számos szakmai médium érdeklődésére, átfogó és sokszintű beszámolójára számít.

A Kínai Borexpo 2010 minden kiállító számára igyekszik magas színvonalú színteret biztosítani a márkák fejlesztése, a marketing, technológiai és kulturális csere valamint a nemzetközi együttműködés területén.

Várjuk szíves visszajelzését!

Köszönettel és szívélyes üdvözlettel

A szervezőbizottság
Kínai Nemzetközi Kiváló Borok Kiállítása

 

Jelentkezés az Eastinfo Kft.-nél:

Eastinfo Kft. China Mart lll. emelet 13.
1152 Budapest, Szentmihályi út 171.
Tel: + 36 1 414 7290
Fax: + 36 1 414 7291
www.eastinfo.hu

 

© Eastinfo, 1996-2008 vissza a főoldalra