Magyar Exporttermékek és -Szolgáltatások Enciklopédiája 2012

2012匈牙利出口商品服务大全(2012年)

A MOFCOM (Kínai Kereskedelmi Minisztérium) non-profit háttérintézményeként működő Kínai Világkereskedelmi Kutatóintézet (CWTO) a Pekingi Magyar Nagykövetséggel együttműködve 2012 év elején kínai nyelven kiadja a

MAGYAR EXPORTTERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK ENCIKLOPÉDIÁJÁT

Az Enciklopédia kiadásának költségét az abban megjelenő vállalatok hirdetési hozzájárulási díja fedezi. A hirdetési díj bevételével arányosan növekszik a nyomtatott példányok és a terjesztés mennyisége. Az Enciklopédiát a Kínai Világkereskedelmi Kutatóintézet közvetlenül terjeszti, a terjesztés fő csatornája a Kínai Kereskedelmi Minisztérium 34 tartományban található tartományi és városi irodahálózata. Ez a több mint 3000 intézményből álló hálózat a garancia rá, hogy a gazdasági döntéshozók, kormányzati beszerzési irodák, külkereskedők és termékügynökök Kína-szerte hozzájuthassanak az Enciklopédiához és értesüljenek az abban megjelenő magyar termékekről és üzleti lehetőségekről.

Ez a legköltséghatékonyabb csatorna arra, hogy az Ön vállalatának és termékének híre eljusson Kína 1,3 milliárd fogyasztójához!

Részletek és jelentkezési lap letöltése:

English version

 

© Eastinfo, 1996-2008 vissza a főoldalra