Szolgáltatások

Az Eastinfo Kínára szakosodott, Kínával kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt. Ha Önnek szándékában áll Kínával üzleti kapcsolatba kerülni, vagy esetleg már kiépített kapcsolatait szeretné még hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tenni, akkor vegye igénybe szakértői szolgáltatásainkat. Szolgáltatásaink nem csak azért hasznosak az Ön számára, mert általunk gyorsabban és jövedelmezőbben éri el az üzleti céljait, hanem elkerülhet veszteségeket és felesleges költségeket is.

Szolgáltatásaink olyanok, mint a biztosítás, amelynek igénybevételével a kockázatok megelőzhetővé, mérsékelhetővé tehetőek. Sajnos számos ügyfelünk már csak akkor kerül velünk kapcsolatba, amikor megtörtént a probléma, ezért ilyenkor szerepünk a tűzoltás, a károk és veszteségek minimalizálása. Ennél sokkal hálásabb és partnereinknek is több hasznot hozó feladat, amikor még a lehetséges veszélyek felmerülését megelőzően tudunk bekapcsolódni partnerünk kínai üzleti tevékenységébe. Ilyenkor közösen kialakított, biztonságos és jövedelmező stratégia mentén optimális fejlődési lehetőséget kínálunk a kínai üzlethez.

Fontos hangsúlyoznunk, hogy tanácsadói közreműködésünk bizalmi szerep. A diszkréció, a titoktartás mindennapos életünk elengedhetetlen jellemzője, szakmai alapkövetelmény, más módon nem is maradhattunk volna több mint tíz évig ezen a pályán. Ha Ön bízik bennünk, akkor mi is többet tudunk segíteni. Jusson eszébe: ha nem osztja meg velünk az információkat, mi sem leszünk képesek Önt megfelelő döntéshelyzetbe hozni.

© Eastinfo, 1996-2008 vissza a főoldalra