Tudásbázis

Több mint tíz éves történelmünk alatt elsődleges feladatunknak tekintettük a kínai-magyar kapcsolatok fejlesztését, Magyarország hírnevének erősítését Kínában és Kína ismertségének fokozását Magyarországon. Igyekszünk a megszerzett tudást és tapasztalatot megosztani másokkal is, azért, hogy még többen ismerjék meg Kínát.

Hírlevelünk többéves múltra tekint vissza, és nagy sikernek örvend. A folyamatos érdeklődés miatt az eddigi és az újonnan megjelenő számok tartalmát egyaránt kereshetővé tettük oldalunkon.

Esettanulmányainkban továbbra is különböző problémákat, veszélyhelyzeteket kívánunk ismertetni, amelyekre érdemes odafigyelni. Örömmel kell nyugtáznunk, hogy esettanulmányaink tanulságai számos partnerünket óvták meg jelentősebb veszteségtől.

A Tájékoztató anyagok című rovatunkban olyan általános ismertetők letöltését tesszük lehetővé, amelyek minden Kína iránt érdeklődő ember számára érdekesek, fontosak lehetnek, például Kína gazdaságáról, a kínai etikettről, vagy a magyar-kínai kapcsolatokról.

A letölthető anyagok az Eastinfo Kft. szellemi termékei. A szövegek felhasználásának feltételeit az Eastinfo Kft. weboldal felhasználásra vonatkozó jogi nyilatkozata szabályozza. A dokumentumok PDF formátumúak, amelyeket az ingyenesen letölthető Adobe Acrobat Reader olvasóval lehet megnyitni.

A Tudásbázis anyagát igyekszünk folyamatosan bővíteni. Ha bármilyen kérése vagy kérdése van, kérjük ossza meg velünk az eastinfo@eastinfo.hu címre küldött levélben!

© Eastinfo, 1996-2008 vissza a főoldalra