Üzleti hírek

Az Eastinfo Kft. európai és kínai tevékenysége révén számos üzleti lehetőséggel találkozik. Pekingi irodánkat rendszeresen keresik meg kínai vállalatok export- vagy importigényekkel, európai együttműködést keresve. Weboldalunk üzleti hírek rovatában ezeket az ajánlatokat szerepeltetjük.

 

 

 

 

Magyar Exporttermékek és -Szolgáltatások Enciklopédiája 2012 - 2011.október 4.
A MOFCOM (Kínai Kereskedelmi Minisztérium) non-profit háttérintézményeként működő Kínai Világkereskedelmi Kutatóintézet (CWTO) a Pekingi Magyar Nagykövetséggel együttműködve 2012 év elején kínai nyelven kiadja a MAGYAR EXPORTTERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK ENCIKLOPÉDIÁJÁT
(tovább)
Számítógépek ajándékba – 2010.október 6.
A Szentgyörgyi Albert Általános Iskola Terényi Tagiskolája számítógépes gépparkjának és az ott tanuló gyerekek megfelelő színvonalú informatika-oktatásának fejlesztésére az Eastinfo Kft. számítógépeket és perifériákat ajándékozott. Az adományozással az Eastinfo Kft. segítséget kíván nyújtani a korszerű informatika oktatás megvalósításához, valamint a tanulók számítógépes ismereteinek fejlesztéséhez.
(tovább)
Sikeres volt a Fókuszban: Ázsia rendezvény - 2010. július 7.
A Joint Venture Szövetség, az ITD Hungary Zrt., valamint a Külgazdasági Szövetség szervezésében, nagy érdeklődés mellett került sor a „Fókuszban Ázsia” című rendezvényre június 16-án a Telecom székházában.
(tovább)
Fókuszban: Ázsia - 2010. június 24.
Üzleti konferencia és panelbeszélgetések Ázsiáról, a világ egyik legkomolyabb gazdasági tényezőjéről a Joint Venture Szövetség szervezésében. A panelbeszélgetések moderátora Kuntner András, az Eastinfo Kft. ügyvezető igazgatója.
(tovább)
Kínai Nemzetközi Kiváló Borok Kiállítása - 2010. augusztus 27-29.
3. Kínai Nemzetközi Kiváló Borok Kiállítása (Kínai Borexpo) 2010. augusztus 27-29. Kína, Szecsuán, Chengdu
(tovább)
Könnyűipari kiállítás és vásár a Budapest China Mart-ban - 2010. június 15-17.
Kínai gyártók kiállítása és termékbemutatók a China Martban, üzleti fórum és kínai-magyar üzleti találkozó lesz június 15-17. között a Budapest China Martban. Június 16-án a Magyar-Kínai Gazdasági Kamara szervez üzleti fórumot, 17-én üzleti szemináriumra és üzletember-találkozóra kerül sor.
(tovább)
Üzleti szeminárium a magyar-kínai gazdasági kapcsolatokról - 2010. június 8.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara üzleti szemináriumot szervez 2010. június 8-án kedden, 15.00 órától.
(tovább)
Kínai-Magyar Üzleti Fórum június 2-án a China Martban - 2009. május 26.
A Magyar-Kínai Gazdasági Kamara meghívására Magyarországra látogat Chen Yun Xian úr, Foshan főpolgármestere. A küldöttséget nagyszámú üzletember delegáció kíséri. A kínai vállalatok képviselői számára üzletember-találkozóval egybekötött Kínai-Magyar Üzleti Fórumot szervezünk, melyre ezúton meghívjuk Önt, illetve vállalkozását.
(tovább)
Ipari görgőket gyártó kínai cég magyar partnert keres – 2009. május 14.
Foshan város Nanhai kerületében különféle ipari görgőket gyártó cég magyar üzletfelekkel szeretné felvenni a kapcsolatot.
Kapcsolat: Eastinfo
China Hi-tech Fair Budapest 2009 – 2009. május 11.
Május 19.-én kínai-magyar csúcstechnológiai együttműködési konferenciát rendeznek Budapesten, a Hotel Marriott szállodában.
(tovább)
Hotelfelszerelés-gyártó cég együttműködő partnereket keres – 2009. május 4. hétfő
Szállodaipari felszereléseket és berendezéseket tervező és gyártó cég keres együttműködő partnereket. A vállalat vállalja szállodák külső és belső arculatának megtervezését, szállodai felszerelések, bútorok és eszközök gyártását.
Kapcsolat: Eastinfo
Ékszerdobozokat, kozmetikai, alumínium, pilóta-, cd, számítógép-, banki, orvosi készülékek tárolására alkalmas táskákat gyártó cég keres partnereket. – 2009. április 30.

A vevő igényeinek megfelelő alumínium táskák elkészítését is vállalják.
A cég jelenleg Kínában, Dél-kelet Ázsiában, Közel-keleten, Amerikában, Európában és Koreában értékesíti termékeit.
Kapcsolat: Eastinfo
Kínai felvonógyártó cég keres partnereket – 2009. április 29.
Liftek, mozgólépcsők gyártására szakosodott kínai cég, amely jelenleg több, mint 20 országba exportál, a magyar piacon is szeretne megjelenni termékeivel, ehhez keres együttműködő magyar vállalkozásokat.
Kapcsolat: Eastinfo
A kínai piac - mint a túlélés egyik formája 3. rész - Beszerzés Kínából – miért van szükség szakértők bevonására? – 2009. április 7.

Lépéselőny, Mohr Richárd-Kuntner András, 2009.04.07., magyar (részletes!)
Cikksorozatunk harmadik részében azokat az eszközöket ismertetjük, amelyekkel mérsékelhetőek a kínai beszerzés kockázatai. Kína immár a világ gazdasági fejlődésének motorjává vált, ezért egyedi és gyorsan változó körülményeinek megismerése a nyelvi nehézségek, a távolságon, kulturális különbségeken túl is komoly kihívás és önálló szakma.
(tovább)
Kínai-magyar üzleti fórum – 2009. március 26.
Kínai-magyar üzletember találkozóra és szakmai fórumra kerül sor 2009. március 26-án Budapesten.
(tovább)
A kínai piac - mint a túlélés egyik formája - 2. rész - A kínai piac kihívásai – mitől kell tartani? – 2009. március 20.
Lépéselőny, Kuntner András, 2009.03.20., magyar(részletes!)
Még mindig sokan alábecsülik Kína erejét és jelentőségét, de egyre többen jönnek rá, hogy Kína megkerülhetetlen nagyhatalom lett, a válság kezdete óta pedig hatványozódik azon cégek száma, akik Kínában látják a jövőjüket.
(tovább)
A kínai piac - mint a túlélés egyik formája (1. rész) – 2009. március 9.
Lepeselony.hu, 2009.03.09., magyar (részletes!)
A gazdasági válság alapjaiban rendezi át az egész világot. Vannak, akik csak most figyelnek fel ennek az országnak a gazdasági erejére és szerepére, pedig Kína már három évtizede építi nagyon tudatosan gazdaságát.
(tovább)
Integrált baromfitenyésztő rendszerek – 2008. október 3.
Meghatározó kínai piaci részesedéssel rendelkező, világszínvonalú, integrált szárnyas-baromfi tenyésztő- és etetőrendszereket, keltetőgépeket, hozzájuk tartozó berendezéseket gyártó kínai nagyvállalat európai partnereket keres termékei értékesítéséhez. A vállalat európai vezérképviseletét cégünk látja el.
Részletes információk: Eastinfo.
Kínai LED-es kijelzőket gyártó cég értékesítésre partnereket keres Európában – 2008. szeptember 26.
Az 1993-ban alakult hi-tech cég Kínában a legnagyobb gyártónak számít. Jó minőségű bel- és kültéri kijelzők, magas színvonalú szolgáltatás és technológia jellemzi a céget, kijelzők ezreit helyezte már üzembe sportpályákon, közlekedési, hirdetési, pénzügyi, biztonsági, telekommunikációs, villamossági stb. területen; bevezetésre került az ISO9002 minőségbiztosítási rendszer is. 2008 júniusában a cég fejlesztette ki Kínában először a 6 mm-es pixelfelbontású kültéri kijelzőt és vezette be az SMD 3 in 1 technológiát. A termékeket Kína egész területén értékesítik, több ázsiai és európai országba is exportálják.

Főbb termékek:
- bel- és kültéri LED kijelzők
- VMS (változtatható üzenetszignál)
- GIP (általános információs panel)
- LED-es világítás

Részletes információk: Eastinfo.
© Eastinfo, 1996-2008 vissza a főoldalra